BITCOIN-KRAN

ВСЕ ПРО БІТКОЙН

gallery/биткоин-краны-2017

Новини

Що таке біткойн? Просто про складне.

Дана стаття пояснює що таке біткойн, і які принципи його роботи. Створена вона для початківців, тому якщо Ви вже знаєте що таке Bitcoin, про те що це супернадійна криптовалюта і т.д. - то можете сміливо іти збирати безкоштовні біткойни, не читаючи її. Для тих, хто хоче детальніше дізнатись, що таке біткойн, і як виглядають гроші майбутнього - рекомендуєм ознайомитись.

Bitcoin був створений в 2009 році певним анонімом, який називав себе Сатоші Накамото. Він є батьком цього геніального винаходу, і його ім'ям названа мінімальна частинка біткойну в 0,00000001, яка має назву сатоші (satoshi).

gallery/what-is-bitcoin-structure-features

Для того щоб доступно пояснити, що таке біткойн - уявіть собі тотально, з усіх сторін захищену золоту монету, яка має здатність моментально переміщуватись в будь-яку точку земної кулі. Цю Bitcoin-монету неможливо підробити, дублювати, або заборонити на будь-якому рівні, і нею можливо розрахуватись в будь-який момент. До того ж Bitcoin не зношується, що притаманно звичайним монетам.

Кількість біткойнів обмежена - їх може бути випущено не більше 21 мільйону. На сьогодні ні одна країна світу не може надрукувати або обезцінити їх. Така концепція Bitcoin - що це мають бути гроші, які належать тільки Вам, які неможливо підробити, і якими можна розрахуватись будь-де в світі, де є інтернет.

gallery/what-is-bitcoin-transaction-features

Чимало людей, які знають, що таке біткойн, вже на повну використовують заробіток біткойнів, як основний спосіб заробітку. Біткойни можна багато де отримати, граючи в ігри чи виконуючи нескладні завдання. Багато людей отримують на цьому дохід такий, як у кваліфікованих спеціалістів. Особливою популярністю користуються Bitcoin-крани - місця, на яких ці дорогоцінні монетки роздаються безкоштовно.

По своїй суті біткойн - дорогоцінний ресурс, який використовується в якості валюти. Bitcoin часто помилково порівнюють з доларом чи євро, але люди, які знають що таке біткойн, кажуть, що скоріше його якості можна прирівняти до золота або срібла. Тому що як і дорогоцінних металів, біткойнів обмежена кількість, в майбутньому вони вичерпаються, і у них є унікальні якості, які впливають на їхню вартість. Це тільки поверхове пояснення що таке Bitcoin, але воно найбільш зрозуміле для технічно непідкованих людей.

gallery/what-is-bitcoin-emission-features

Видобуток біткойнів пов'язаний з їхньою криптографічною структурою. В далекому 2009 році, коли геній Сатоші тільки втілював свій криптовалютний проект в життя, видобувати їх можна було з допомогою звичайного комп'ютерного процессора, з невеликими характеристиками. Сьогодні ж, коли всі знають що Bitcoin це надійно і швидко, їх можна видобувати з допомогою тільки дорогого обладнання, яке підключається до процесу, що має назву "майнінг" (англ. mining - видобуток). Ящо ви вирішили поцікавитись процесом видобутку, та отримати з нього хороший прибуток, перевірте наш розділ хмарного майнінгу, там ви знайдете багато способів заробити.